Stiluri Kaisendo

Kaisendo

kaisendo

KAISENDO, este un sistem de arte martiale, care interacţionează într-un sistem şi cu  tehnici pedagogice selectate prin aplicarea de arte marţiale, cum ar fi Karate, aplicarea tehnicilor de folosire a piciorului, mâinii, cotului, genunchiului, judo, tehnicile de proiectare şi reţineri, precum şi Jujitsu, Aikido, momentul de acţiune a pârghiilor, puncte de presiune şi cheile de la nivelul articulaţiilor şi alte sisteme de luptă, cum ar fi box, Kick Boxing, Kenpo Jutsu pentru conceptul lor de fluiditate continuă, inlantuire de tehnici şi, în esenţă, pentru a da un răspuns ferm la un atac special.

Inca din antichitate pe cand stilurile de arte martiale reprezentau adevarate cai de viata, oamenii se intrebau care este cel mai eficient, cel mai pragmatic. Adevarul este ca fiecare stil este bun si odata ajuns la un nivel avansat este exceptional. In Clubul Dacia Martial Arts veti practica Kaisendo (Calea Perfectionarii Continue) care a luat ce era mai bun din principalele stiluri de arte martiale si le transmite intr-o exprimare usoara oricarei persoane. Scopul Clubului nostru de arte martiale este de a pregati cursantii pentru eventualele situatii neplacute pe care le-ar putea intalni. Deoarece Kaisendo este un SISTEM de lupta si nu o arta martiala in sine, orice cursant se poate adapta la el. Nu conteaza varsta sau forma fizica a cursantului. Singurele lucruri importante sunt vointa, dorinta de a invata sa va aparati pe voi si pe cei dragi si concentrarea.

Anunt Important!

Direcţionează 2% pentru Clubul Sportiv Dacia Martial Arts din Ploieşti. Copiii au nevoie de banii pe care altfel i-ai da statului

 

Citeşte mai departe...
Psiholog Bun