Despre club Regulament intern

Regulament intern

Prin intermediul antrenamentelor din cadrul clubului Dacia Martial Arts urmarim ca sportivii nostrii sa atinga cel mai inalt nivel de pregatire (competitionala, fizica si mentala).

In cadrul antrenamentelor sportivii pot suferi mici accidentari. Pentru a evita acest lucru sportivii au obligatia de a se dota cu echipament acreditat disciplinei pe care o practica, in caz contrar nu ne asumam nici o raspundere morala sau materiala.

Sportivii trebuie sa faca dovada ca sunt apti din punct de vedere medical printr-o adeverinta sau viza pe legitimatia de sportiv. Viza medicala se repeta din 6 in 6 luni, in caz contrar antrenorii clubului nu vor mai lucra cu sportivul.

Sportivul are obligatia sa isi faca analizele medicale de cate ori i se solicita de catre antrenor sau de catre club. La refuzul sportivului de a da curs solicitarii nu ne asumam nici o responsabilitate. Clubul nu asigura asistenta medicala pe timpul antrenamentului.

Sportivii trebuie sa achite cotizatia lunara nu mai tarziu de 5 zile de la data stabilita a fiecarei luni. In caz de neachitare sportivul va fi exclus din club.

Sportivii nu au voie sa fie dublu legitimati si sa concureze pentru alte cluburi fara acordul antrenorului sau a clubului Dacia Martial Arts.

Sportivii nu au voie sa participe la demonstratii sau interviuri fara acordul clubului. Altfel vor fi sanctionati conform legii si exclusi din club si federatie.

Sportivii nu au voie sa foloseasca pe strada, in discoteci si in institutii scolare artele martiale, doar in cazurile cand sunt atacati si alt mod de aplanare nu exista.

Sportivul nu are voie sa arate nimanui tehnicile invatate in sala de antrenament.

Sportivii care creeaza probleme sunt inlaturati din club.

Sportivii trebuie sa respecte antrenorii, colegii de club, parintii si sa fie disciplinati si respectuosi in societate. In caz contrar li se retrag toate gradele si vor fi exclusi din club.

Clubul Dacia Martial Arts va incerca pe cat posibil ca sportivii sa aiba cele mai bune conditii de antrenament si sa-i duca cat mai sus posibil din punct de vedere competitional si nivel de performanta.

Deplasarile pentru competitii vor fi achitate de catre Clubul Dacia Martial Arts doar pentru primii trei cei mai buni sportivi. Pentru ceilalti participanti clubul nu isi asuma responsabilitatea financiara.

Sportivii care se inscriu la competitii si se retrag sunt obligati sa isi plateasca partea financiara pe rezervarile facute de catre club. In cazul in care sportivul degradeaza bunurile unde este cazat sau din mijlocul de transport, va suporta cheltuielile aferente.

Sportivul poate sa se retraga in orice moment din club, dar nu are voie sa mearga la alt club de arte martiale timp de doi ani. Exceptie facand cazurile in care sportivul trebuie sa urmeze o alta scoala din afara localitatii sau isi schimba domiciliu in alta localitate.

Anunt Important!

Direcţionează 2% pentru Clubul Sportiv Dacia Martial Arts din Ploieşti. Copiii au nevoie de banii pe care altfel i-ai da statului

 

Citeşte mai departe...
Psiholog Bun